Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Freecell strategier

Nesten hver eneste av de forskjellige Freecell oppsettene skal være mulig å overvinne. Det er kun noen få kjente oppsett som ikke skal være mulig å løse. Dermed , i motsetning til en del andre kabaler, hvor du er avhengig av flaks - Freecell er for den dyktige kabalspilleren.
Her er noen gode strategier:
  1. Undersøk bordet nøye før du begynner å flytte. Det er veldig viktigt å planlegge flere trekk frem hele tiden. De mest openbare trekkene er ikke nødvendigvis de rette.
  2. Første prioritet er å frigjøre alle Ess og toere, Spesielt viss de ligger langt bak i oppsettet, gjemt bak høye kort. Få disse ut så tidlig som mulig.
  3. Prøv å ha så mange Fri celler ledige som mulig. Pass godt på, så fort du har fylt alle cellene, er det nesten ikke noe rom igjen for trekk. Det å ha mange muligheter å velge mellom er nøkkelen til dette spillet. Sørg for at du har klar "rømningsvei" når du flytter et kort til en fricelle.
  4. Forsøk å få tom en av kolonnene så fort som mulig. Tomme kolonner er mer viktige enn fricellene, da du kan "gjemme bort" lange sekvenser der etterhvert, i steden for et enkelt kort som i en fricelle. En tom kolonne dobler også lengden på de sekvensene som du kan flytte fra ett sted til et annet.
  5. Om mulig, fyll en tom kolonne med sekvenser som begynner med kongen.
  6. Ikke flytt kortene ut for fort. Det kan være du trenger de kortene senere for å gjøre vitige flytt.
Copied with permission from: http://plrplr.com/32824/winning-strategy-tips-for-the-game-of-freecell-solitaire/