Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

IntelligenceTaj Mahal SolitaireCrossover 21Regler til kabalen Archway

Dette er en ekstremt vanskelig kabal. Og krever en god del forarbeid med oppsettet. Kun for viderekomne !
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn først fire Ess (spar, hjerter, rute og kløver) og fire Konger (spar,hjerter, ruter og kløver). De skal ligge i hver sin ut-bunke. Plasser de gjerne nede til venstre og nede til høyre på bordet. Fortsett så med å bygge fire kolonner midt på bordet, med 12 kort i hver. Så har du 13 resevebunker. Her skal du legge alle gjenværende kort, slik at alle Ess ligger i en bunke, alle toere i en, treere i en osv osv. Dermed har du nå delt ut alle 104 kortene !MÅL:

På Essene du har lagt i ut-bunkene skal du bygge opp i farge til Konge. På Kongene skal du bygge ned i farge til Ess. Spar på spar, hjerter på hjerter osv.Regler

Her skal du ikke bygge noen steder, kun legge ut i ut-bunkene. Alle kortene i reservebunkene er tilgjengelige, det er bare å ta opp kortene i en bunke og finne det kortet du vil ha, for å legge det ut. Allikevel er dette en svært krevende kabal, for du kan kun bruke det nederste kortet i hver kolonne i bordet. Så her må det mye tankegang til for å bruke kortene på rett plass, og selv da kan det være låste kort ett sted. Den eneste "byggingen" som er tillatt, er at du kan flytte kort fra en ut-bunke til en annen, når det er mulig. Det kan være til god hjelp. Tips for å klare kabalen, er å få vekk kortene i bordet så fort som mulig.


Andre varianter av denne kabalen:

Lady of the Manor
kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker