Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Three Blind MiceCanfieldSpidercellsRegler til kabalen Two Castles


Vanskelighetsgrad: 6
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Oppsettet i bordet er som følger: 5 vifter under hverandre til venstre på bordet, fire utslagsbunker pluss stokken under hverandre i midten av bordet, og 5 vifter under hverandre til høyre på bordet. Første kortet du tar fra stokken legger du i den øverste ut-bunken, så deler du ut ett kort med kortsiden opp til hver av viftene (10 stk i alt).MÅL:

Bygg opp i verdi fra startkortet og rundt til kortet en under i verdi. Du starter alle ut-bunkene med samme verdi som startkortet, og bunkene bygges etter farger, spar på spar, hjerter på hjerter osv.Regler

Du kan bygge med det øverste kortet i en vifte, ned i verdi og med samme farge som øverste kortet i en annen vifte (f.eks legge hjerter 7 på hjerter 8). Spar på spar, hjerter på hjerter osv. Du kan kun flytte på det øverste kortet i viften. Blir en vifte tom, kan den starte på nytt igjen med hvilket som helst ledig kort. Når du trenger kort fra stokken, må du legge ett kort øverst på hver vifte. Til slutt er det kun ett kort igjen i stokken, det kan du legge opent foran deg og bruke enten i en vifte eller i en ut-bunke.


Andre varianter av denne kabalen:

Fortress
Beleaguered Castlekabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker