Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

ZerlineSolitaire 2Huge SpiderRegler til kabalen Triple Demons


Vanskelighetsgrad: 5
Antall kortstokker: 3


Utdeling/klargjøring av kabalen

Det først kortet du trekker fra stokken blir startkortet i en av ut-bunkene. De andre 11 begynner da også med dette kortet. Du skal ha 12 kolonner i bordet. I de fem første deler du ut ett kort i hver kolonne. I de siste 7 deler du ut 8 kort i hver. Så skal du ha en reservebunke (plasser den til venstre for bordet) med 13 kort i, kun topp-kortet skal vises. Resten av kortene skal være i stokken, snu ett kort og legg i utslagsbunken. Du er klar !MÅL:

Bygge opp i farger (spar på spar, hjerter på hjerter osv) fra start-kortet og rundt, så du til slutt har alle kortene UT. I alt 12 utbunker.Regler

Bordet er delt inn i to grupper. Gruppen til venstre (de fem første kolonnene) bygger du nedover sort-rød osv. Gruppen til høyre bygger du nedover etter farge (hjerter 8, hjerter 7 osv). Du bygger fortsatt nedover fra ess videre til konge. Du kan flytte på gyldige sekvenser, det vil si at fra venstre til høyre gruppe kan du flytte sekvenser som er sort-rød. Fra høyre til venstre kan du flytte sekvenser som er i rekke i samme farge. Hemmeligheten med å lykkes med kabalen er å gjøre strategiske flytt fra den ene delen til den andre. Tomme kolonner kan fylles med hvilket som helst kort eller sekvens (som passer reglene). I utslagsbunken snur du ett og ett kort. Du kan ikke snu utslagsbunken. Du kan bruke topp kortet i reserven og utslagsbunken til å bygge med, eller legge ut.


Andre varianter av denne kabalen:

Demons and Thieves
Demonthiefkabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker