Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Spider Solitaire TabletBlack HoleColonelRegler til kabalen Tarantella

Kabalen skal vist nok ha fått sitt navn etter en Italiensk dans, som viser hvordan det er å bli bitt av en Tarantella.
Vanskelighetsgrad: 8
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn først fire Ess, en i hver av fargene, og legg de i hver sin ut-bunke. Du skal ha 10 kolonner i bordet, med fem kort i hver. I første og tiende kolonne er det fire kort med kortsiden ned, og siste kortet opp. I andre og niende er det 3 ned - 2 opp, i tredje og åttende er det 2 ned - 3 opp, i fjerde og syvende er det 1 ned - 4 opp. I den femte og sjette er alle kortene opp. Så har du en reservevifte, den inneholder 10 kort (alle med kortsiden opp).MÅL:

Bygg ut-bunkene opp i verdi (en verdi om gangen) fra Ess til Konge, så fra Ess til Konge en gang til. Du bygger med røde kort på røde Ess, svarte kort på svarte Ess.Regler

Bygg ned i verdi i bordet, med sort kort på rødt, rødt på sort. Du kan også bygge rundt, fra 2-1 til Konge-Dame. Du kan flytte på ett og ett kort (det nederste i en kolonne), eller en korrekt ordnet sekvens. En tom kolonne fylles med hvilket som helst ledig kort, eller sekvens. Fra reserven er det kun det øverste kortet i viften du kan bruke, enten til å bygge med i bordet, eller legge i en av ut-bunkene. Når du vil ha kort fra stokken, må du legge ett kort nederst i hver kolonne.


Andre varianter av denne kabalen:

Klondike
Spider
Blondes and Brunettes


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker