Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Poker DropWestcliffTwo RingsRegler til kabalen Suits in lane

Her bygger du OPP, ikke NED.
Vanskelighetsgrad: 2
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Du skal dele ut 7 kort i hver av 7 kolonner. I den første og siste kolonna skal alle kort være med kortsiden opp. I den andre og den nest siste skal det første kortet være med kortsiden ned. I den tredje og femte kolonna skal de to første kortene være med kortsiden ned. i Den fjerde kolonna skal tre kort være med kortsiden ned. Du har også tre reservekort, som du kan spille ut i bordet når det passer deg, og når du har et lovlig flytt (at du kan legge de på et kort lavere i verdi, av samme farge).MÅL:

Bygge alle kortene i sekvens i farger (f.eks en sekvens kun bestående av spar) fra Ess OPP til konge, i alt 4 slike sekvenser.Regler

I denne kabalen kan du flytte på kort i en kolonne så lenge det kortet som er øverst blant kortene du flytter er en verdi høyere og i samme farge som det nederste kortet i den kolonnen du flytter til er. Kortene må altså ikke være i sekvens, bortsett fra de to kortene nevnt over. Tomme kolonner kan fylles med Ess. Du har også lov til å bygge rundt om du har behov for det (bygge sekvens bestående av Dame-Konge-Ess-to).


Andre varianter av denne kabalen:

Scorpion
Applegatekabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker