Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Russian CellSolitaire MasterYukon SolitaireRegler til kabalen Stepping stone

Orginalversjonen av denne kabalen heter "Step Up" og var først beskrevet av Mary Whitmore Jones rundt år 1900. Reglene er senere modifisert for å kunne passe bedre som nett-kabal.
Vanskelighetsgrad: 9
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Kabalen består av tre deler - The Landing, Staircase og Foundation. Nederst kommer Staircase (trappen). Den består av 9 bunker ved siden av hverandre, med ett kort i hver. Raden over er The Landing, og består av 10 bunker. Del ut til 9 av de, ett kort i hver. Til slutt har vi Foundations, eller Ut-bunker. Her skal du ha en Ess i hver av ut-bunkene. Så kan du også snu ett kort fra stokken til utslagsbunken.MÅL:

Mål er å bygge fra Ess til Konge i hver sin farge i åtte ut-bunker (spar,hjerter, ruter og kløver).Regler

Den nederste raden (Staircase) kan bygges nedover i verdi, med sort kort på rødt, rødt på sort. Du kan kun flytte på ett og ett kort (nederste i kolonnen), og bygge på andre kort i Staircase, eller til å fylle en tom reserve-celle i The Landing. En tom kolonne fylles med et annet kort eller fra utslagsbunken. Du kan ikke flytte kort i fra Staircase til Foundation (ut-bunkene).
The Landing: Du kan ikke flytte kort herifra og ned til The Staircase. Du kan kun flytte kort til en av ut-bunkene. En av bunkene starter tom, og kan altså fylles med et kort fra Staircase.
utslagsbunken: kan kun flytte øverste kortet der til The Staircase, til en tom kolonne, eller til å bygge på et ledig kort. Stokken: Snur ett og ett kort til utslagsbunken.


Andre varianter av denne kabalen:


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker