Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen St. Helena


Vanskelighetsgrad: 3
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn fire Konger i hver sin farge, og fire Esser (en av spar, hjerter, ruter og kløver). Legg kortene i hver sin utbunke, midt på bordet- Kongene øverst, Essene rett under. Så bygger du de resterende kortene i bunker rundt disse (fire over, fire under, to til venstre og to til høyre), i alt er det 8 kort i hver bunke. Legg de med kortsiden opp, men kun slik at det er toppkortet som viser.MÅL:

Konge bunkene skal bygges ned fra Konge til Ess i hver sin farge. Ess-bunkene skal bygges opp fra Ess til konge i hver sin farge.Regler

Til å begynne med kan du kun bygge i Konge-bunkene med de fire bunkene over Kongen. På samme vis kan du kun bygge på Ess-bunkene med de fire under Essene. De på siden kan du bygge med hvor som helst. Når du står fast, kan du samle inn igjen bunkene (ikke stokk), ta først den nede til høyre, så den til venstre for den osv (mot klokken). Så deler du ut igjen ett og ett kort til bunkene, begynn oppe til venstre, så den rett til høyre (med klokken). Etter du har gjort dette, kan alle bunkene bygges i alle utbunkene. Du kan ta opp igjen bunkene på denne måten to ganger. Du kan hele tiden flytte topp kortet fra en bunke i bordet til en annen ved å bygge en opp eller en ned i verdi. Farge har ingen betydning. Du kan kun flytte ett og ett kort. En tom bunke erstattes ikke av noe kort, så unngå dette så lenge du kan.


Andre varianter av denne kabalen:

Box Kite
kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker