Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Freecell SolitaireWindmillBlock SolitaireRegler til kabalen Spider One Suit

Spider/Black Widow med kun en farge.
Vanskelighetsgrad: 9
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

I bordet skal du dele ut til 10 kolonner. Kun den siste raden skal være med kortsiden opp. I de fire første kolonnene skal det være 6 kort, i de siste seks kolonnene skal det være fem kort i hver kolonne.MÅL:

Målet er her å bygge fra Kong til Ess i sekvens . Dette skal du gjøre med alle kortene, så i alt blir det 8 slike sekvenser.Regler

Her må du først og fremst late som alle kortene i kortstokken din er i samme farge, f.eks spar. Farger har nemlig ingenting å si her. I bordet kan du bygge nedover i verdi. Du kan flytte sekvenser, Eller ett og ett kort, det nederste i kolonnen. En tom kolonne kan fylles med hvilket som helst ledig kort, eller en sekvens. Når du ikke har flere trekk igjen og når du har kort i hver kolonne, kan du ta kort fra stokken. MEN, når du gjør det, må du legge ett kort nederst i hver kolonne. Dette er ingen fordel, så ordne gode sekvenser så godt du kan før du snur kort fra stokken. Det beste er å få bygd sekvenser så fort du kan, og få tomme kolonner så raskt du kan, så du får plassert sekvenser der. Når du har en sekvens, fra Kong og ned til Ess, kan du ta vekk hele sekvensen.


Andre varianter av denne kabalen:

Spider
Black Widow
Tarantula
Spider Two Suits

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker