Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Rank and FileFour Pile PatienceSix by SixRegler til kabalen Peek

Spilles som Osmosis, men her ser du alle kortene i bordet.
Vanskelighetsgrad: 4
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Del ut ett kort øverst i bordet. Senere skal du legge tre bunker til rett under. Så deler du ut fire vifter (også under hverandre), med fire kort med kortsiden opp i hver. Snu også ett kort til utslagsbunken.MÅL:

Kortet som du først la ut øverst i en ut-bunke er start-kort også for de tre andre ut-bunkene. Bygg opp i samme farge som startkortet (spar,hjerter, ruter eller kløver) i hver bunke - hvordan du gjør det, se mer under reglene.Regler

Startkortet som du har valgt ut er det først kortet også i de tre andre utbunkene. Alle ut-bunkene skal bestå av hver sin farge (spar,hjerter,ruter eller kløver). Byggeregel: Kort kan kun legges ut i en bunke om det samme kortet allerede er lagt i bunken rett over !. Selve rekkefølgen av kort har ingen betydning. Legg kortene i ut-bunkene som en vifte, slik at du ser alle kortene, og rekkefølgen av de. Her er et eksempel: Du har Hjerter 10 - 7 - 4 i første bunken. Andre bunke må da starte med Spar 10, og fortsette med enten spar 7 eller spar fire siden det er disse du har i den første bunken. Har du lagt spar fire, har du altså i den andre bunken lagt spar 10 og spar fire. Da må tredje bunke bestå først av en tier, f.eks ruter 10, og det eneste gyldige kortet du nå kan spille, er ruter fire.
Fra stokken snur du et og ett kort, og kan snu utslagsbunken og starte på nytt så mange ganger du vil. Toppkort i vifte-bunkene og utslagsbunken er de eneste kortene du kan legge ut.


Andre varianter av denne kabalen:

Osmosis
Bridesmaids
Open Peek
Osmosis Deal 3

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker