Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Dice SolitaireNeptun SolitaireAcquaintance 2Regler til kabalen Parallels


Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn først fire Ess og fire Konger. Det må være en av hver farge (spar, hjerter, ruter og kløver). Legg de i hver sin utbunke, Essene til venstre under hverandre, og Kongene til høyre. I bordet legger du ut ett kort til 10 bunker, øverst på bordet.MÅL:

Bygg Ess-bunkene opp fra Ess til Konge, og Konge-bunkene ned fra Konge til Ess. Du følger farge i alle bunkene (spar på spar, hjerter på hjerter osv).Regler

Du kan kun flytte fra bunkene i bordet over til ut-bunkene. Når du har flyttet de kortene du ønsket, erstatter du først hullene i raden med nye kort. Dette fortsetter du med til det ikke er flere av kortene du kan flytte. Da deler du ut 10 nye bunker, rett under den første raden. Igjen, flytt alle kortene du kan til ut-bunkene fra begge rader, og fyll på - til du ikke kan flytte flere kort, og begge radene er fulle. Da deler du et ny rad. Nå har du en topprad, en rad i mellom, og en bunnrad. Du kan alltid flytte kort fra topp-rad og bunn-rad, men for rader som ligger i mellom kan du kun flytte kort til en ut-bunke om kortet ikke er blokkert. Kortet er blokkert om kortet i raden rett over og rett under fortsatt ligger der. Er ett av de kortene borte, kan du flytte. Så fortsetter du til du igjen har alle radene fulle, og legger en fjerde rad. Det blir da den nye bunnraden, og samme regler gjelder nå. En ting til som er verdt å merke seg her, er at du kan (og bør) flytte kort fra en ut-bunke til en annen, da dette ofte hjelper deg å få flere kort flyttet til en ut-bunke.


Andre varianter av denne kabalen:


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker