Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen Opus

En freecell versjon, hvor det ene startkortet ligger godt gjemt. Men til gjengjeld har du en ekstra fricelle.
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Først deler du ut ett kort til en av utslagsbunkene. Dette er startverdien for alle utbunkene. Finn de andre tre kortene i samme verdi. To av de legges i hver sin utbunke, det fjerde legges ut som det første kortet i første kolonne. I bordet skal du ha syv kolonner med syv kort i hver kolonne, alle med kortsiden opp (det ene startkortet er altså kort nr 1 i første rad av den første kolonnen).MÅL:

Bygg opp i verdi fra startkortet, og rundt til kortet en under i verdi. Bunkene bygges etter farger (spar i den ene, hjerter i den andre osv).Regler

I denne versjonen har du også tilgjengelig 5 friceller, hvor du kan lagre ett kort i hver. I bordet bygger du ned i verdi og i farge (spar på spar, hjerter på hjerter osv). Du kan i utgangspunktet kun flytte på ett og ett kort, men med hjelp av ledige friceller, klarer du å flytte på flere kort om gangen. Pass derfor på at du har endel av de 5 cellene ledige, eller planlegg kortsiktig lagring. En tom kolonne kan fylles på med kort som er en i verdi lavere enn startkortene.


Andre varianter av denne kabalen:

Penguin
Tuxedo
Eight Off
FreeCell
Emperor Penguin

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker