Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Aces UpInterchangeCard Combo`sRegler til kabalen Numeration

Her er nok reglene noe uvanlige, og vanskelige å få med seg til å begynne med. Men når du først kan de, er kabalen morsom, og ikke så alt for vanskelig å få til å gå opp. Det du MÅ kunne her, er 1, 2, 3 o 4-gangen fra gangetabellen :)
Vanskelighetsgrad: 9
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Det første du skal gjøre, er å finne en Ess, en toer, treer og firer. De må være av forskjellig farge alle sammen. Legg de i hver sin ut-bunke til venstre. I bordet skal du 8 kort i første kolonne, 7 i neste, så 6 osv. I kolonne åtte og ni skal det være ett kort, i den tiende og siste, ingen kort. Det er kun det øverste kortet som skal være med kortsiden opp i hver kolonne.MÅL:

I de fire ut-bunkene til venstre skal du bygge opp i verdi og du starter i henhold til gangetabellen for hvert kort. Er det f.eks hjerter Ess i første bunken, bygger du Hjerter Ess, Hjerter 2, Hjerter 3 osv. Er det Spa 2 i den andre bunken, bygger du Spart 2, Spar 4, Spar 6,8,10,12. Så blir neste kort 1,3,5 osv. Tredje bunke: 3-6-9-12-2-5-8-11-E-4-7-10-K. Den siste blir 4-8-12-3-7-J-2-6-10-E-5-9-K. I de fire ut-bunkene til høyre skal du også bygge slik, med unntakt av at du skal bygge NEDOVER, og i samme farge som tilsvarende bunke til venstre. Du kan heller ikke bygge ett og ett kort, men kun flytte hele sekvenser av gangen. F.eks bunke 2 i spar: 2-K-J-9-7-5-3-1-D-10-8-6-4.Regler

I bordet bygger du nedover i farger, f.eks spar. Du kan også bygge rundt. Du kan bygge både etter 1,2,3 eller fire gangen, F.eks på Spar 3 kan du legge enten spar 2, spar Ess eller spar Konge (bygge rundt). En sekvens kan flyttes samlet dersom den tilsvarer samme gangetabell som den fargen bygges i ut-bunkene oppe til venstre. Var f.eks Hjerter den tredje ut-bunken (altså hjerter 3), kan du flytte sekvenser i hjerter som er bygde med 3-gangen (f.eks Hjerter Dame - Hjerter 9 - Hjerter 6). Tomme kolonner kan fylles med hvilket som helst ledig kort, eller lovlig sekvens. Når du må ta kort fra stokken, skal du legge ett kort nederst i hver kolonne.


Andre varianter av denne kabalen:

Rouge et Noir
Calculationkabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker