Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Grounds for DivorceCarltonMount OlympusRegler til kabalen Maze


Vanskelighetsgrad: 10
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Del ut alle 52 kortene i stokken i seks rader. De to første med åtte kort, og en tom plass helt til høyre, de neste radene med 9 kort i hver rad. Alle kort er opne. Ta så vekk Essene.

MÅL:

Målet er å bygge en lang lang rekke, hvor alle kortene ligger i sekvens etterhverandre. Du begynner med en farge fra 2 til Konge (f.eks alle sparene, eller alle hjerterene), så en ny toer og videre i samme farge til Konge osv.Regler

Her foregår spillingen i hullene som blir i bordet når du flytter på kort. Regelen for å flytte ett kort til ett av hullene er at kortet må være i samme farge og ett høyere enn kortet til venstre for hullet (f.eks om spar 10 er til venstre for hullet, kan du flytte spar Knekt dit), Eller et høyere enn kortet til høyre for opningen (f.eks om spar Dame er til høyre for hullet, kan du flytte spar Knekt dit). Alle kortene skal henge sammen, og det er ikke viktig hvor på bordet sekvensen starter. Kortet i starten av en rad må da være fortsettelsen av sekvensen som er i raden over, og passe videre med kortet helt til høyre. Er f.eks kortet ytterst til høyre i rad to spar 3, må kortet helt til venstre i rad tre vere spar 4. Det gjør ikke noe om du har en tom plass inne i en sekvens til slutt.


Andre varianter av denne kabalen:

Gaps
Spaces and Aceskabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker