Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Spin CardsFreecell DuplexCrazy QuiltRegler til kabalen Klondike

Klondike er en av de aller eldste kabalene, spilt så tidlig som på 1890-tallet. Den moderne utgaven (som beskrives her) er litt annen enn orginalen, da denne tillater redeals.
Vanskelighetsgrad: 8
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Del ut først ett kort i første kolonne med kortsiden opp, så 6 kolonner med kortsiden ned. Fortsett så med kortsiden ned, fra andre til syvende kolonne, så tredje til syvende, fjerde til syvende, femte til syvende, sjette til syvende og til slutt kun den syvende. Så skal du dele ett kort med kortsiden opp i hver kolonne fra andre til syvende kolonne. Snu så ett kort i utslagsbunken, og du er klar.

MÅL:

Mål er å bygge fra Ess til Konge i hver sin farge i fire ut-bunker (spar,hjerter, ruter og kløver).Regler

Du bygger i bordet - motsatte farger, sort på rød, rød på sort - nedover i verdi. Du kan flytte på ordnede sekvenser (sekvenser som ikke har kort under seg som ikke er i sekvensen) - videre til en annen kolonne, så lenge det øverste kortet i sekvensen er en i verdi lavere og i motsatt farge enn det nederste kortet i kolonnen som du flytter til. Tomme kolonne fyller du med en Kong, eller en sekvens som starter med en Konge. Fra stokken kan du velge om du vil trekke tre og tre kort om gangen og legge i utslagsbunken, eller ett og ett. Du kan snu utslagsbunken og starte på igjen så mange ganger du vil.


Andre varianter av denne kabalen:

Double Klondike
Triple Klondike
Quadruple Klondike
Gargantua
Steps

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker