Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Discover EuropeInterchangeAlhambraRegler til kabalen Kleine Napoleon


Vanskelighetsgrad: 10
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Først trekker du ett kort fra stokken. Dette kortet, og de tre andre kortene med samme verdi skal du så legge ut i hver sin ut-bunke. Deretter deler du ut resten av kortene i 10 vifter, med fem kort i åtte vifter, og fire kort i de to siste.MÅL:

Flytte alle kortene til ut-bunkene, som du enten bygger opp eller ned i farger, spar på spar og hjerter på hjerter osv. Se mer under regler.Regler

I tillegg til ut-bunkene og viftene, har du også en reservecelle tilgjengelig. Her kan du flytte så mange kort du vil, og de trenger ikke å være i sekvens. MEN: du kan kun spille med det øverste kortet, og det kan du kun flytte til en ut-bunke, eller til en tom vifte. Så vær forsiktig.

Før du begynner å spille må du se hvordan kortene ligger i viften, og bestemme deg for om du vil bygge oppover eller nedover i ut-bunkene. Det første kortet du legger oppå kortene du på forhånd har lagt der, bestemmer retningen for alle ut-bunkene. På viftene kan du bygge opp eller ned slik du ønsker, uavhengig av farge. Du kan kun flytte på ett og ett kort. En tom vifte kan fylles med hvilket som helst topp kort, enten fra en annen vifte, eller det øverste i reserven.


Andre varianter av denne kabalen:

Napoleon
Beleaguered Castle
Zerline


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker