Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

CheopsDouble ScorpionGolfRegler til kabalen Terrace Solitaire

Her må du ta en viktig avgjørelse før du starter kabalen. Dette er ikke direkte en Freecell-kabal, men prinsippene ligner.
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Først deler du ut 11 kort til Reserven. De kan deles med kortsiden opp, i rekke så du se alle kortene. Så deler du ut ett kort i hver kolonne av de fire første kolonnene bordet. Før du går videre, må du nå velge et kort som skal være UT-kortet. Her må du ta et godt valg, og se godt nå på kortene i resevebunken. Kortene der kan kun legges UT, ikke bygges med i bordet. så pass på at det første UT kortet ditt ikke er rett over mange av kortene i reserven. Da kommer du ikke til å klare kabalen. Er det for eksempel mange firere, femmere og seksere der, bør du ikke begynne med en firer.
Når du så har valgt et av de fire kortene i bordet og lagt det ut, deler du ut et nytt kort i den kolonnen, og deretter i fem nye, slik at du totalt har 9 kolonner i bordet.

MÅL:

Mål er å få alle kortene ut i de 8 Ut-bunkeneRegler

I bordet kan du bygge nedover i verdi, sort-rød og omvendt. Du kan kun flytte på det nederste kortet. Reservebunken kan KUN legges UT, og kun det øverste kortet. I UT-bunkene skal du bygge OPPOVER, også her sort-rød eller omvendt. Tomme kolonner i bordet kan KUN fylles opp med et kort fra utslagsbunken. Du snur ett og ett kort fra stokken og legger i utslagsbunken. Når du har gått gjennom stokken kan du snu utslagsbunken, og gå gjennom en gang til - men om du snur et kort du ikke kan legge noe sted, får du ikke snu flere kort.


Andre varianter av denne kabalen:

General`s Patience
Signora
Redheads
Bastille Day
Empress of Italy

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker