Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

CountessPyramid KlondikeMariaRegler til kabalen Huge Spider 1S

Spider, med fire kortstokker, hvor alle er i samme farge.
Vanskelighetsgrad: 10
Antall kortstokker: 4


Utdeling/klargjøring av kabalen

I bordet skal du dele ut til 20 kolonner. Kun den siste raden skal være med kortsiden opp. I de åtte første kolonnene skal det være 6 kort, i de siste tolv kolonnene skal det være fem kort i hver kolonne.MÅL:

Målet er her å bygge fra Kong til Ess i sekvens nedover i en kolonne i bordet. Dette skal du gjøre med alle kortene, så i alt blir det 16 slike sekvenser.Regler

Først må du late som at alle kortene i stokkene er en farge, f.eks spar. I bordet kan du bygge nedover i verdi. Du kan flytte på sekvenser. Ellers kan du kun flytte ett kort, det nederste i kolonnen. En tom kolonne kan fylles med hvilket som helst ledig kort, eller en sekvens. Når du ikke har flere trekk igjen og når du har kort i hver kolonne, kan du ta kort fra stokken. MEN, når du gjør det, må du legge ett kort nederst i hver kolonne. Dette er ingen fordel, så ordne gode sekvenser så godt du kan før du snur kort fra stokken. Det beste er å få bygd sekvenser så fort du kan, og få tomme kolonner så raskt du kan, så du får plassert sekvenser der. Når du har en sekvens, fra Kong og ned til Ess, kan du ta vekk hele sekvensen.


Andre varianter av denne kabalen:

Huge Spider
Huge Spider Two Suits
Spider
Big Spider

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker