Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Mount OlympusChristmas Spider SolitaireCardiffRegler til kabalen Alhambra

Her bygger du kun i ut-bunkene
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn frem fire ess av forskjellige farger (spar, hjerter, ruter og kløver). Det samme med fire Konger. Du legger de i hver sin ut-bunke, ess til venstre, konger til høyre. Så skal du ha 8 celler i midten av bordet, bygd som kolonner med fire kort i hver. Spillsiden opp. Til slutt snur du ett kort i utslagsbunken, og du er klar.

MÅL:

Du skal bygge fra Ess til konge i de fire ut-bunkene som starter med Ess, og fra Konge ned til Ess i Konge-bunkene. Du følger farge, spar på spar, hjerter på hjerter osv.Regler

I denne kabalen er eneste plassen du kan bygge i utslagsbunken. Fra reserve-kolonnene i bordet kan du kun flytte til ut-bunkene, eller til utslagsbunken. Utslagsbunken kan du bygge opp eller ned i samme farge (spar på spar, hjerter på hjerter osv). Du kan også bygge videre fra Kong - Ess - To, eller To - Ess - Konge osv. Du kan om du velger (eller må) snu ett og ett kort fra stokken og legge øverst i utslagsbunken. Du kan snu bunken to ganger. Her er det viktig å følge med i utslagsbunken, hvilken rekkefølge kortene kommer i. Du kan og flytte kort frem og tilbake i utslagsbunkene om det trengst (det gjør det).


Andre varianter av denne kabalen:

Granada
Reserveskabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker