Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

CongressLady Jane SolitaireGenius SolitaireRegler til kabalen Empress of Italy


Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 4


Utdeling/klargjøring av kabalen

Det første kortet i stokken legges ut i en av de 16 ut-bunkene. Dette vil være kortet som alle de bunkene starter med. fortsett med å dele ut ett kort til hver kolonne, i alt 11 stk. Så deler du ut til reservebunken, 19 stykker. De deles med kortsiden opp, i rekke så du ser alle kortene. Snu også ett kort til utslagsbunken.MÅL:

Mål er å få alle kortene ut i de 16 Ut-bunkene, hver bunke starter med det kortet du først valgte, og oppover og rundt til kortet en under i verdi. Du bygger med motsatt farger, sort kort på rødt, rødt på sort.Regler

I bordet kan du bygge nedover i verdi, etter motsatte farger (sort på rødt, rødt på sort). Du kan bygge rundt, dvs fra 2 til Ess til Konge-Dame osv. Du kan kun flytte på det nederste kortet i hver kolonne. Fra reservebunken kan du KUN legge kort til en ut-bunke, og kun det øverste kortet. Tomme kolonner i bordet fylles opp med det øverste kortet i stokken. Du snur ett og ett kort fra stokken og legger i utslagsbunken. Du kan ikke snu den og begynne på nytt.


Andre varianter av denne kabalen:

Double Signora
Terrace
General's Patience
Blondes and Brunettes
Admiral's Patience

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker