Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

AlaskaGood MeasureSecret Double KlondikeRegler til kabalen Emperor Penguin

I denne freecell-versjonen er ett av startkortene godt gjemt helt underst i en kolonne.
Vanskelighetsgrad: 9
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Først deler du ut ett kort til en av utslagsbunkene. Dette er startverdien for alle utbunkene. Finn de andre tre kortene i samme verdi. To av de legges i hver sin utbunke, det fjerde legges ut som det første kortet i første kolonne. I bordet skal du ha syv kolonner med syv kort i hver kolonne, alle med kortsiden opp (det ene startkortet er altså kort nr 1 i første rad av den første kolonnen).MÅL:

Bygg opp i verdi fra startkortet, og rundt til kortet en under i verdi. Bunkene bygges etter farger (spar i den ene, hjerter i den andre osv).Regler

I denne versjonen har du også tilgjengelig 7 friceller, hvor du kan lagre ett kort i hver. I bordet bygger du ned i verdi og i farge (spar på spar, hjerter på hjerter osv). Du kan i utgangspunktet kun flytte på ett og ett kort, men med hjelp av ledige friceller, klarer du å flytte på flere kort om gangen. Pass derfor på at du har endel av de 7 cellene ledige, eller planlegg kortsiktig lagring. En tom kolonne kan fylles på med kort som er en i verdi lavere enn startkortene.


Andre varianter av denne kabalen:

Penguin
Opus
Tuxedo
FreeCell

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker