Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen Double Five


Vanskelighetsgrad: 10
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Du spiller med 2 kortstokker, men ikke bland de før utdeling. Første stokken skal deles ut, den andre er i stokken. Del først ut 2 kort ved siden av hverandre utenfor selve "bordet", med kortsiden opp. Resten av kortene deler du ut i bordet, 10 kolonner med 5 kort i hver, alle med kortsiden opp.MÅL:

Av de 2 kortene du la ut som reservekort, skal ett av kortene være startkort i en ut-bunke. Kikk på bordet, og finn ut hvilket som passer best. Når du har valgt ett, blir det start-verdi for i alt 8 ut-bunker, som skal bygges opp i verdi - rundt til kortet en i verdi under startkortet. Bunkene skal følge farge, spar på spar, hjerter på hjerter osv.Regler

Det andre reservekortet spiller du ut i bordet når anledningen byr seg. I bordet bygger du nedover i verdi, etter farge (spar på spar, hjerter på hjerter osv). Du kan kun flytte på ett og ett kort. En tom kolonne kan fylles av hvilket som helst kort. Så til noen spesialregler: Første gangen du går gjennom stokken, skal du legge ett kort til 5 utslagsbunker. Bygg så mange av de du kan, for før du deler ut fem nye kort, må du ta vekk de gjenværende kortene i utslagsbunken, og legge de bort. Når du har gått gjennom stokken en gang, samler du de kortene du la bort+de som er i utslagsbunken, og går gjennom stokken en gang til. Men da har du kun en utslagsbunke, som fungerer som vanlig. Da legger du ett og ett kort til utslagsbunken.


Andre varianter av denne kabalen:

Forty Thieves
kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker