Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Rows of fourSix by SixAgnes BernauerRegler til kabalen Diminshing Reserves


Vanskelighetsgrad: 2
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn først fire ess i hver sin farge (spar,hjerter,ruter og kløver), og legg de i hver sin ut-bunke, øverst. Deretter fire Konger i hver sin farge, legg de ut-bunkene rett under Essene. Så skal du finne Kløver Dame, den legges i en bunke for seg, i "Dame-reserven". Så har du 5 andre reserverbunker, del ut to kort til hver bunke.MÅL:

Bygg de fire ut-bunkene som starter med Ess opp til Konge i hver farge (en med spar, en med hjerter osv). De fire ut-bunkene som starter med Konge bygges ned til Ess, også det i hver farge.Regler

Dame-reserven kan bygges nedover i verdi, uavhengig av farge. Tar du bort damen, kan du ikke bygge mer her, denne reserven må starte med en dame. Fra reservene i bordet kan du kun flytte til en ut-bunke eller bygge i dame-reserven. Når du ikke kan/vil gjøre flere trekk, deler du ut til reservebunkene (ikke dame-reserven), første gangen ett kort til hver bunke, andre gangen ett kort til de fire første, tredje gangen til de tre første osv. Når du har delt ut slik at det kun var ett kort til den første bunken, begynner du på nytt i utdelingen, og deler ut to kort til hver bunke som du gjorde når du startet. Så fortsetter du med 1 kort til alle, 1 kort til de fire første osv osv.


Andre varianter av denne kabalen:


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker