Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Crecent IIEight OffFour Pile PatienceRegler til kabalen Deuces and Queens


Vanskelighetsgrad: 7
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Først, del ut kort i tre bunker, med billedsiden opp. Totalt 13 kort i hver bunke. Gjerne øverst på spillebordet ditt. Så legger du 4 kort opp ved siden av hverandre, gjerne nede til høyre. Så plasser du bunken nede til venstre, og snur et kort til utslagbunken. Da er du klar.MÅL:

Mål er å bygge i 8 bunker i midten av bordet. De fire første bunkene bygges oppover fra to til konge til ess. De fire siste bygges nedover fra dame til ess til konge. Farge har ingen betydning.Regler

Du kan flytte det øverste kortet fra de øverste bunkene, fra utslagsbunken og ett av de fire kortene i "Fri-cellene". Du kan kun flytte inn i bordet dersom det er mulig å bygge på en av de 8 bunkene i bordet. Når du tar et kort fra fri-cellene, skal du fylle plassen med et kort fra stokken. Når stokken er tom, kan du ikke fylle tomme plasser. Du har lov å flytte det øverste kortet fra en av bunkene i bordet til en annen, f.eks fra nedover-bunkene til oppover-bunkene. Dette er mest sannsynlig nødvendig for å få kabalen til å gå opp. Når stokken er tom, og du ikke kan bygge mer har du tapt, men som nevnt, i kjøkkenbenk-versjonen snur du bare utslagsbunken og fortsetter :)


Andre varianter av denne kabalen:

Aces And Kings
kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker