Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Freecell ClassicBritish SquareBlockadeRegler til kabalen Aces And Kings Easy

En mer utradisjonell kabal, hvor du spiller i bordet, og blir ferdig i bordet. En vanskelig kabal etter standard-reglene, men ved kjøkkenbordet får du den opp ved å snu bunken :)
Vanskelighetsgrad: 3
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Først, del ut annenhver kort i to bunker, med billedsiden opp. Totalt 13 kort i hver bunke. Gjerne oppe til venstre, oppe til høyre. Så legger du 4 kort opp ved siden av hverandre, gjerne nede til høyre. Så plasser du bunken nede til venstre, og snur et kort til utslagbunken. Da er du klar.MÅL:

Mål er å bygge i 8 bunker i midten av bordet. De fire første bunkene bygges oppover fra ess til konge. De fire siste bygges nedover fra konge til ess. Farge har ingen betydningRegler

Du kan flytte det øverste kortet fra begge de øverste bunkene, fra utslagsbunken og ett av de fire kortene i "Fri-cellene". Du kan kun flytte inn i bordet dersom det er mulig å bygge på en av de 8 bunkene i bordet. Når du tar et kort fra fri-cellene, skal du fylle plassen med et kort fra stokken. Når stokken er tom, kan du snu den en gang. Er den tom igjen kan du flytte kort fra en av de andre hjelpebunkene, eller utslagsbunken til en fricelle. Du har lov å flytte det øverste kortet fra en av bunkene i bordet til en annen, f.eks fra nedover-bunkene til oppover-bunkene. Dette er mest sannsynlig nødvendig for å få kabalen til å gå opp. Når stokken er tom for andre gang, og du ikke kan bygge mer har du tapt, men som nevnt, i kjøkkenbenk-versjonen snur du bare utslagsbunken og fortsetter :)


Andre varianter av denne kabalen:

Aces And Kings
Acey and Kingsley
Deuces and Queens
Racing Aces
Double Aces and kings

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker