Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen Ace of Hearts

En variant som er innom både 7-er kabal (oppsettet ligner), Edderkopp-kabal og Skorpion-kabal
Vanskelighetsgrad: 8
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Del ut til 7 kolonner, ett kort i hver. Så ett nytt kort i de 6 kolonnene til høyre, så nytt kort i de neste 5 kolonnene osv osv. Kortene legges opent, slik at du ser alle kort-verdiene. Totalt 28 kort.

MÅL:

Målet er å få alle kortene ut i en bunke. Du må første legge ut hjerter Ess, men så har ikke farge noe betydning. Du fortsetter med hvilken som helst toer, så treer osv helt til Kong. Så starter du på igjen med en Ess og bygger opp igjen til Konge, osv. Dette fortsetter du da med til du har fått ut alle kortene.Regler

Du skal bygge nedover i bordet, og i rett farge (spar på spar). Du skal som i en skorpion-kabal flytte hele kolonnen selv om den ikke er ordnet. Så om du skal legge hjerter knekt på en hjerter dame, og knekten er i en uordnet kolonne, så flytter du knekten og alle kortene under til den nye kolonneen, hvor hjerter dame er nederst. Blir det en open kolonne, kan du flytte en kong dit (og kortene under i kolonnen). Når du ikke kan flytte på flere kort, trekker du kort fra stokken, og legger ett nytt kort nederst i hver kolonne. Når det ikke er flere kort igjen i bunken, og du ikke har flere trekk igjen, er kabalen over.


Andre varianter av denne kabalen:

Queenie
Yukonkabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker