Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen Big Spider One Suit

Spider-kabal med tre kortstokker. Du må bare late som at alle kortene er i samme farge, f.eks spar.
Vanskelighetsgrad: 10
Antall kortstokker: 3


Utdeling/klargjøring av kabalen

I bordet skal du dele ut til 13 kolonner. Kun den siste raden skal være med kortsiden opp. Det skal være 6 kort i hver kolonne.MÅL:

Målet er her å bygge fra Kong til Ess i sekvens nedover i en kolonne i bordet. så i alt blir det 12 slike sekvenser. Husk alle kortene er i samme farge !Regler

Alle kortene du spiller med nå, skal altså regnes som en farge, f.eks spar. I bordet bygger du nedover i verdi. Du kan flytte på sekvenser, så lenge kortet du flytter til (nederste i en kolonne) passer inn i sekvensen. Ellers kan du kun flytte ett kort, det nederste i kolonnen. En tom kolonne kan fylles med hvilket som helst ledig kort, eller en sekvens. Når du ikke har flere trekk igjen og når du har kort i hver kolonne, kan du ta kort fra stokken. MEN, når du gjør det, må du legge ett kort nederst i hver kolonne. Dette er ingen fordel, så ordne gode sekvenser så godt du kan før du snur kort fra stokken. Det beste er å få tomme kolonner så raskt du kan, så du får plassert sekvenser der. Når du har en sekvens, fra Kong og ned til Ess, kan du ta vekk hele sekvensen.


Andre varianter av denne kabalen:

Big Spider
Big Spider Two Suits
Spider


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker