Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Green Scorpion SolitaireCardiffFour Pile PatienceRegler til kabalen Bell Towers

Klokke-tårn, med to klokker :) Med god fantasi så ser du tårnet foran deg når du har lagt ned kortene i bordet.
Vanskelighetsgrad: 9
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Klokke-tårnene skal være ett helt til venstre, og det andre helt til høyre i bordet. Del ut en kolonne med fire kort i hver, kun det nederste med kortsiden opp. I mellom klokketårnene skal du ha plass til 6 kolonner, pluss midt-tårnet. 3 kolonner først, 6 kort i hver med kortsiden opp. Så tårnet, syv kort i en kolonne, kun det nederste med kortsiden opp. Så de siste 3 kolonnene, 6 kort i hver med kortsiden opp. Ser du Klokketårnet nå ? Du har ett kort igjen, det legger du ut som startkort i en av ut-bunkene.MÅL:

Startkortet som du valgte, blir starten på den ene ut-bunken, og de andre begynner også med denne verdien. Hver bunke bygges fra startkortet og rundt til kortet en under i verdi. Du bygger bunkene etter farge, spar-hjerter-ruter-kløver.Regler

Dette er en Freecell-kabal, så du har fire friceller tilgjengelig. I de kan du kun ha ett kort i hver celle. I bordet kan du bygge i de kolonnene med seks opne kort. Tårnene er reserve-kolonner, hvor du kan bruke det kortet som er opent til å bygge med i bordet, eller i en utbunke. I bordet bygger du nedover i verdi, og du kan legge røde kort på andre røde kort (f.eks legge ruter syv på hjerter åtte), sorte på andre sorte. Du kan kun flytte på det nederste kortet i en kolonne, eller om du har nok friceller tilgjengelig på sekvenser. En tom kolonne fyller du med hvilket som helst ledig kort.


Andre varianter av denne kabalen:

Towers
FreeCellkabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker